вівторок, 22 квітня 2014 р.

Віночки


 Розпочну з того, що засвітився вже в пасхальному привітанні :-)


Вирішила зробити на зміну зимовому з конячкою. Обрізала декоративний кущ, і так мене надихнула ціла купа гіллячок :-)) Скажу, що гіллячки були зовсім нееластичними... довелось скручувати лляним шпагатом :-)

Для декоруу використала власноруч виготовлені гілочки вербових котиків, пташечку, що шила ще на початку весни для фотосесії подушки

 гніздечко з лляного шпагата, шматок березової кори, справжнісінький мох (відколупала в себе на подвір'ї з каменя, помила та висушила :-)))))

А також квіточки, пошиті з обрізків, ось так вони виглядали до початку роботи :-)
Вибрала лишее ті, що в жовтій гамі (подібні трішки на нарциси? :-)))

А інші прилаштувала на другий вінок, який висить на вхідних дверях на ганку

Тут вже в основі - вербові прутики (ці були досить еластичними і їх вдалося сплести без допомоги сторонніх речей :-))) Ще зробила фетрову писанку в центр. Декорувала вінок за 15 хв. в суботу перед святом :-))

А ми відвідаємо Весняну галерею Маши







7 коментарів:

  1. Лариса, такие солнечные весенние веночки, просто сказочно хороши!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудові обидва віночки!!! Вразила твоя звичайна вже для моїх вух (очей - читаю :) ж) шквидкість - за 15 хвилин... Нічого собі... :)
    Сподобався підхід з гумором у фото - у вигляді гірок кольрових клаптеків - які ще тільки мали стати квіточками. І здивувалась - що ти виявляється вмієш ще й вербові гілочки з пухнастими котиками робити! ОГО! :)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Не тільки вмію, а ще й можу навчити :-)))) Дякую, Оленко! Приємно читати такі слова :-) А швидкість була обумовлена жахливою нестачею часу та величезним бажанням довести таки той вінок до пуття :-))

    ВідповістиВидалити
  4. Здорово!!! Очаровательный венок)) Очень мило! Большое спасибо за участие в галерее)

    ВідповістиВидалити
  5. Очень симпатичный венок, получилось очень свежо и мило!! Спасибо за участие в цветочной галерее)

    ВідповістиВидалити