неділю, 18 січня 2015 р.

Обкладинки - 2014

Отож, за моїми підрахунками - 150 :-) І це лише сфотографовані... бо були ще й такі, що не втигали на фотографію :-)
Згруповані в колажі за певними об'єднуючими ознаками.










Рік ще не встиг толком розпочатись, а вже знову вишито 5 шт...... цікаво, скільки буде в 2015?

11 коментарів:

  1. Кожні два дні по обладинці - оце так швидкості! Молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Це фантастика! Я розуміла ,що їх у тебе куча, але така КУЧА!! Я б вже не витримала- мені так важко даються повтори . А ти , Ларочка, просто взірець терпіння і витривалості.

    ВідповістиВидалити
  3. Яка краса!!!!!!!!!!! 150??? Ти вишиваєш неначе етюди технічні на фортепіано виконуєш! Браво!!!!!!!! І це ще ти не врахувала інші роботи!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Ларисо, я навіть уявити не могла, скільки краси ти створила за минулий рік! Для мене такі обсяги - це щось нереальне!! І як відмітила Катя, це ще не всі твої роботи. Ти мегамайстриня!

    ВідповістиВидалити
  5. Ого! Здорово и скажу про мои самые любимы - подсолнуховые: они красивущие, ну и мультяшный обладатель роскошных шаровар тоже очень хорош!

    Ой, вообще все обложки хороши!

    ВідповістиВидалити
  6. ОГО-ГО !!!! Як каже моя донечка -- це зесть ( жесть ) -- в хорошому сенсі слова :)))...я, звичайно, знала, що в тебе їх багато але СТІЛЬКИ ???!!! Це просто -- вау !!! Адже це не тільки кількість а головне неймовірна краса, якість і фантастична робота !!! Аплодую стоячи !!!
    Ще тут подякую за подаруночки -- ДЯКУЄМО !!!

    ВідповістиВидалити
  7. Всі обкладинки просто супер! Продуктивність вражає!)

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую, дівчата! Забула зауважити у публікації, що цього року з обкладинками мені дуже домогли мої сестрички! Практично половина обкладинок - вишита ними, а я вже тільки шила. Бо самостійно я б не справилася з обсягами замовлень :-)

    ВідповістиВидалити