неділю, 6 листопада 2011 р.

Ой їхало весілля по-під нашу хату

Щойно повернулася з весілля двоюрідного брата (давно вже не бувала на весіллі - востаннє рік тому у сестри, і то на 8 місяці вагітності і з простудою - яке там гуляння :-))).
Готувалась три дні (попроситли спекти тортики для фуршету) - пекла, перемазувала,  обсипала, оформляла...
 і ще один...
 і ще два...
 і ще один...
 Уф! ледь справилась... при моїх-то помічниках :-)))

А ще вирішила я зробити якусь упаковочку для грошей, шукала вишивку... придумувала... міряла... думала... І, зрештою, було вирішено зробити коробочку "з заначкою". Вишивка виявилась не маленькою, от і коробочка плавно перетворилась в шкатулочку :-)

 Обтягнута тканиною, застібається на гудзик
задня частина кришки кріпиться до коробки смужкою тканини
 Всередині теж обклеїла тканиною. Робила таке вперше, тому не все, що було задумано вдалось, але я ще навчусь :-)))
 і на кришці - кишенька - "для заначки"
 Потім наречена зможе зберігати в цій коробочці фату, весільні бутоньєрки, віночок, вінчальні свічки, та ще якісь приємні дрібнички, що нагадуватимуть їй про цей чудовий день :-)

 Для фото прийшлося дістати з своєї коробки (не такої гарної :-)))) свою фату, віночок.... нахлинули спогади, вирішила показати ще й своє плаття (воно було пошите на замовлення моєю кумою з льону, з вишивкою та камінцями, які ми з подругою "руцями" пришивали до кожної квіточки тиждень!) Але нормального фото, на якому "всі труди" видно немає :-(( Треба буде дістати її днями попрасувати і сфотографувати. Так що: чекайте...
Ось і все на сьогдні, бо хлопці спатки хочуть, а без мами ніяк :-)


2 коментарі: