неділю, 19 квітня 2015 р.

Комплект "Білим по білому"

Від народження ми звідусіль оточені кольорами. Колір багатогранний, як і саме життя і він впливає на нашу свідомість і фізичне самопочуття, на емоції, не залежно від нашого бажання.
Сьогодні мова піде про білий колір.
Білий — це позитивний колір, що містить в собі всі кольори спектру, тому він є ідеальним кольором, «кольором мрії».
 У ньому закладений багатозначний сенс, оскільки він одночасно передає і блиск світла, і холод льоду. Цьому кольору може віддати перевагу людина з будь-яким характером, він рідко кого відштовхує.  Білий колір символізує чистоту і духовність. Також він говорить і про простоту. Ті, хто любить чистий білий, зазвичай відрізняються акуратністю в усьому, вони обережні і проникливі, критичні і трохи метушливі. Білий також означає самодостатність і, часто, невинність. Він — немов спогад дитинства і простоти.

Білий - це світло і спокій і водночас - порожнеча, це безтурботність, чистота, невинність і водночас - самотність, це зосередженість і водночас - відчуженість
Він - нейтральний: в ньому - чарівна сила денного сонячного світла, що виражає спорідненість із Божественною силою.
Білий колір багатий своєю чистотою, бо несе в собі всю гамму веселкових кольорів, на які розпадається, коли зустрічається з чистими краплями небесної води. Тож у його небесно-світлій чистоті - гармонія всіх кольорів, як в Богові - гармонія цілого світу.
В білих кольорах служиться Служба Божа на Різдво Христове, Вознесіння і Переображення Господнє, а також на Благовіщення і ранкова Служба на Великдень.
У знак того, що людина приходить у світ для світлих справ, обряд хрещення здійснює священик, одягнутий в білі ризи... Тож білий колір - то символ створеного Богом світу, в якому - розмаїття явищ, як розмаїття кольорів-у кольорі білому...



Білий колір - символізує чистоту намірів, досконалість, непорочність, очищення і силу. Зміцнює і очищає весь організм.
Білий - фактично це відсутність кольору. Проте на психологічному рівні, потреба в білому - це потреба захиститися. Приховати емоції і поставити між собою і людьми розділову стіну. Невипадково сукня нареченої білого кольору, в цей момент життя вона як ніхто інший потребує емоційного захисту



Білий заряджає енергією і очищає.
Коли ви невпевнені, який колір вам личить для лікування або вживання в повсякденному житті, зверніться до білого кольору. Білий створює відчуття простору, але якщо його багато - він негативно діє на людину, може виникнути відчуття самотності.
Білий, так само як і чорний колір, рекомендується використовувати в поєднаннях з іншими кольорами. Надлишок білого кольору може привести до відчуття переваги або до відчуття власної неповноцінності.
Це колір очищення, чистоти і досконалості, дає відчуття чистоти і свіжості.


І насамкінець - про комплект. Було замовлено у подарунок до клатчу, який робила минулого року. Невеличка косметичка-гаманець на замочку та браслет. Елементи вишивки такі ж як на клатчі

14 коментарів:

  1. Очень изысканно! Комплект для настоящей леди)

    ВідповістиВидалити
  2. Білий...мммм -- моя давня і невичерпна лябоффф :)))...Дуже гарно ! Дуже вишукано ! Ніжно, наче наречена :))).

    ВідповістиВидалити
  3. А я люблю білий в поєднанні з чимось, особливо пастельним)

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаво, стільки нового дізналась. Влітку частенько ношу білий одяг).
    Гарний і вишуканий комплект.

    ВідповістиВидалити
  5. Лариса, скажіть будь ласка, а чи можна у вас такий клатч замовити? Бо подруга побачила і закохалась і їй дуже потрібно бід сукню.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дівчата! Я хоч сама білий колір не дуже жалую, проте попрацювати над такими замовленнями завжди в радість :-)

    ВідповістиВидалити
  7. Нежнее нежного! Бесконечно очаровательный комплект!

    ВідповістиВидалити
  8. Лариса, восхитительный комплект!!! Нежный, воздушный и очень стильный!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Класний комплект! Оригінальний, та в одночас простий))) Мені особливо браслет сподобався))

    ВідповістиВидалити
  10. Замечательный комплект! Как же ты, Лариса, его так аккуратно сделала?!... Измучалась, наверное, в процессе...

    ВідповістиВидалити