понеділок, 20 квітня 2015 р.

Клатч "Класика"

Поєднання чорного і білого кольорів використовується для позначення єдності протилежностей Інь і Янь у східній філософії, чорний позначає Інь, жіноче, пасивне начало, а білий – Янь, чоловіче, активне . Часто, коли ми говоримо про «чорно- біле » сприйняття світу, ми маємо на увазі максималізм, спрощене бачення, в якому немає відтінків.
Якщо білий колір вважається відштовхуючим (при спілкуванні з малознайомими людьми радять одягати білий одяг, адже він відштовхуватиме всю негативну енергію), то чорний навпаки - поглинаючий (саме тому одяг чорного кольору можуть носити лише морально стійкі люди, які не реагують на оточуючий негатив). Про поглинаючу дію чорного кольору знає кожна жінка, адже недарма ми говоримо, що чорний одяг робить фігуру візуально стрункішою
Для мене цей клатч - це класика... поєднання чорного і білого, можливо, навіть трішки ретро... але однозначно стильно! :-)
Для тих в кого не викликає негативних асоціацій таке поєднання (випускники музичних шкіл мене зрозуміють :-))) "білий верх-чорний низ" :-)))) Хоча, це і клавіші рояля... так що як сказати :-) Особливо я в захваті від фактурності основної тканини, що надає клатчу ще більшого благородства (якщо так можна сказати про аксесуар...)
Вигуляю поки що клатчик в Рукодільному марафоні

та у Віки в Рукодільному кафе

9 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Привет Досить леді, ваш проект дуже красивий. приносить такі усмішки моє серце.
      МДМ SAMM

      Видалити
  2. Дуже гарно ! Люблю такий стиль . При своїй монохромності і стриманості клатч виглядає дуже стильно і елегантно, завжди буде в центрі уваги і достойно прикрасить ( і підкреслить ) будь-яку скромну сукеночку. А ще дуже сподобалась підкладка -- так гармонійно !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже! Страшенно полюбляю підбирати цікаві підкладки для своїх виробів. От тільки шкода, що зараз це не так просто...

      Видалити
  3. Очень благородно, Лариса, получилось. Клатч выглядит богато!

    ВідповістиВидалити
  4. Лариса, шикарная вещь. Не перестаю любоваться твоими работами.

    ВідповістиВидалити