четвер, 26 березня 2015 р.

Волошковий блокнот

В мене кольори в роботах якось дивним чином чергуються повторюючись :-) Раніше було нашестя червоного, тепер - сині відтінки :-)) Блокнотик з тієї "гірки", що біла зроблена в останній тиждень зими і лише один, що залишився в наявності :-))
Так як про блокнотик особливо нема чого писати, потеревенимо про життя :-)))
Останнім часом я мало коментувала ваші блоги і взагалі "відстала від життя" бо довелося доглядати за новонародженою племінницею (сестра потрапила в лікарню, а тижневе немовля опинилося в нашому домі). Для мене то було щось на кшталт школи виживання :-) Добре ще, що моїх хлопців свекруха до себе забрала, а то я не впевнена, чи я б справилась. Найбільшою проблемою для мене було приготування їжі (оскільки мої обидва були на грудному вигодовуванні, то для мене приготування суміші по годинах - трішки незвично). З моїми як було: плаче - дала грудь і все пройшло :-), а тут доводилось пристосовуватись... особливо вночі... а ще гірше - над ранок :-) Я  ж патологічна сова, навіть мої сини знають, що зранку - мама спить :-) Вони, коли просинаються о 7.00, то до 9.00 навшпиньки ходять і пошепки балакають, аби мене не нервувати :-))) (ну, не завжди таке щастя, не подумайте :-))
А в малечі з 6 ранку був період неспання, а то й гірше - період газів та колік :-)
А ще ми не какали 4 доби! Я вся знервувалась, хоча дитину, здається така ситуація зовсім не хвилювала, вона досить спокійно ці дні поводилась :-) От тільки всі дзвінки від родичів в ті дні починалися з фрази "ну що, ви покакали?" :-))) Толи довгоочікувана подія все ж відбулась :-) і ми розповіли сестрі, вона посміялась, і повідомила, що обоє її старших в немовлячому віці по тижневі обходились без випорожнення, і нічого, вросли :-)))
Маму вилікували, дитину відправили додому :-) А я тепер після тижневого рукодільного "застою" розгрібаю борги з замовленнями та обмінними проектами :-) 

17 коментарів:

  1. Гарно-гарно! Люблю волошки) Яскраво вийшло!

    ВідповістиВидалити
  2. Добре, що і мама і малюк разом! А ти справжя героїня, мені зі своєю спочатку страшно було, а з чужою дитиною в сто разів складніше.
    А волошки класні, літо згадалось. Відпочивай і повертайся с зовими роботами:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Мені і самій спочатку страшнувато було, але інколи ловила себе на думці, що якось, ніби і не складно :-)

      Видалити
  3. Таки точно Героїня з великої букви! Ну про суміші і ранкове неспання то мені не страшно, бо грудю пощастило покормити 2 місяці, а вставала мала о 5-й ранку (зараз в о шостій)) А от те що тижневе немовля, хоч і сестри, хоч ти й мама зі стажем - до дійно страшно))
    Блокнотик чудовий!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зараз вже згадую це з посмішкою, а тоді було страшнувато :-) Дякую, Юлю!

      Видалити
  4. Ох, Ларисо, і дісталось тобі!!! В мене теж обоє на грудному, ніяких пляшечок і сосок. Але добре, що все добре закінчилось)) Блокнотик чудовий і я впевнена, ти швидко наздоженеш))) з твоїм то моторчиком)))

    ВідповістиВидалити
  5. У вас там целое приключение было! Хорошо, что все закончилось отлично!!! Блокнот как всегда вышел отлично. Люблю я твои васильки!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ларочка, ти мій герой! :) Я рада, що в племінниці та її мами все гаразд :)
    Блокнот чудовий! :)

    ВідповістиВидалити
  7. Лариса, ты героиня, я, наверное, бы сейчас и не справилась с младенцами. Пусть сестра поправляется и не болеет больше, и здоровья твоей маленькой племяннице!

    Блокнот в твоем стиле и вышивка моя самая любимая - простые цветочки, несущие красоту и умиротворение.

    ВідповістиВидалити
  8. Спасибо, Олечка! Если бы необстоятельства, я бы тоже не решилась :-) Но, как говорит муж, полезно иногда встряхнуться, дабы не заржаветь :-))))

    ВідповістиВидалити
  9. Лариса, чудові волошки!
    З малечею на ГВ простіше - згідна :) Рада, що все вже добре!

    ВідповістиВидалити