неділю, 29 березня 2015 р.

Клатч "Літній букет"

 Ну і що, що стовпчик термометра знову опустився нижче позначки +10, ну і що, що небо затягнуло низькими сіро-синіми хмарами, ну і що, що періодично дощить, а подекуди навіть сніжить! Зате травичка така зелененька, обмита, свіжа починає підніматися, зате кущі кизилу вкрилися жовтим квітом, зате на клумбах розпускаються примули і от-от розквітнуть нарциси! :-)


 Одним словом - шукаємо у всьому позитив та мріємо про літо! Точніше, напевно, поки що про весну, але я от поки працювала над клатчем вже і про літо задумалась трішки :-)
 для тих, хто хоче спробувати собі такий зробити власноруч - ось тут мій МК, а для тих, хто боїться такої роботи, скажу по секрету, що клатч продається :-)
А я покажу поки що клатчик ще у Віки

Та в Рукодільному марафоні


10 коментарів:

  1. Красивый клатч! Ах, лето, поскорей бы)

    ВідповістиВидалити
  2. Отож погода зовсім не весняна, хоча дощик і потрібен, але ж сніг навіщо)) Будемо своїми виробами знову повертати яскраві фарби - чудовий клатчик!

    ВідповістиВидалити
  3. Красиво очень. И в МК заглянула, спасибо за ценнейшую информацию (как же хочется все попробовать))))

    ВідповістиВидалити
  4. Гарно! І справді хочеться вже тепла і літа))

    ВідповістиВидалити
  5. Ох, недавно нашла ваш блог и такое все в нем красивое. И этот клатч - прям такой душевный и радужный. Очень хорошие у вас работы!

    ВідповістиВидалити
  6. Краса, Ларисочко!!! Як завжди все на висоті!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, дівчата!
    Елена Чеповская, удачи!
    Alena Mama_Toshi, добро пожаловать!

    ВідповістиВидалити
  8. Я пошла вслед за Еленой смотреть МК, Лариса, какая же ты молодец: множество красоты сотворяешь и все работы всегда достойно выглядят и всегда достойно представлены!

    ВідповістиВидалити