неділю, 30 листопада 2014 р.

Сезон ромашок...

А чом би й ні? :-) У нас сніжком трішки притрусило... морозець в два-три градуси.... (аби не болото! :)))) От і про ромашки можна згадати :-)
 А щоб надовго не пропадати з блогу (бо ж нові фото обробляти ніколи....) знову доведеться взятись за демонстрацію обкладинок :-)))


Обкладинки я вже й рахувати перестала :-))) Благо, є кілька замовлень на сумочки та ще пару цікавих нових проектів :-))) Так що, перш ніж приступити то Новорічно-Різдвяного декору.... будуть ще обкладинки :-))))
А ще я (нігодяйка така :-))) давно мала подякувати за подаруночки :-)
 Це подаруночок від Оксанки, в рамках обміну, який влаштувала Вікуся. Окрім рукодільних потрібностей, в посилочці була книжечка Оксанкиного та її мами авторства та дитячі журнали (і не знала, що в нас такі друкуються :-))) Тепер подумую про підписку :-)))
Але головним героєм все ж була чудова мотаночка - подорожниця! Бачу, Оксанка, знає про мою тягу до подорожеq :-))) І тепер ця лялечка супроводжуватиме нас у всіх мандрівках :-)
Дякую величезне Оксанці за чудовий подарунок, а ще особливо хочеться подякувати Вікусі, яка організувала цей проект і дала змогу стільком людям відправити у всесвіт безліч позитивних емоцій (сподіваюсь, від цього він таки стане нарешті кращим та позитивнішим! :-))

6 коментарів:

  1. Лариса, поздравляю с подарочками!
    Обложка шикарная!

    ВідповістиВидалити
  2. Класнюча обкладинка ! Я взагалі дуууже люблю квіти, будь-які, але кращих за волошки, маки і ромашки для мене просто немає :))).
    Вітаю з чудовими подаруночками !

    ВідповістиВидалити
  3. Справді, а чому б і ні? Хто сказав, що в зимку ромашки не актуальні?)
    Дуже гарна обкладинка і подарунки!

    ВідповістиВидалити
  4. От твоих обложек устать не возможно. Люблю я их!

    ВідповістиВидалити
  5. Обложки, действительно Ларисочка, у Тебя всегда - просто красивущие!!!! Солнечные, яркие и позитиво-настраивающие;))))
    Поздравляю с подарками!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Лариса, ты мастер фото композиции: даже белые горошки на древесине, и те в тему!

    ВідповістиВидалити