суботу, 28 липня 2012 р.

Відзвітуюсь швиденько і побіжу далі :-))))

Трішки відстала я, в зв’язку з ремонтом та хворобами дітлахів, в Таніному проекті. Отож, буду наздоганяти. Таня вже 5 завдання виклала, а я щойно 4 закінчила...

Хочу наперед сказати, що майже всі ідеї сторінок колись-не-колись підглянуті мною в інтернеті, але ссилки не на всі можу дати, бо зберігала інколи просто картинки, а інколи просто пам’ятаю ідею, а де бачила - не можу згадати. Намагаюся не бездумно копіювати, а придумувати щось власне трішки. Сподіваюся, нікого цим не ображу...

Отож, "Крючок" :-)
Сторіночка для Марика:
 Надихнула мене Ксюшина сторіночка
Те, що спочатку повинно було бути кошеням, в результаті - більш подібне на песика, але то вже деталі :-)))))) Рибки однаковісінькі за формою та кольором, але різні за величиною - будемо вивчати поняття "більше-менше"

Костикова сторіночка: Фрукти (ідею взяла тут)
 Планую ще зробити сторіночку з ягодами на кнопочках :-)

Для племінникової книжки крючків не використовувала :-(
Зате, можу показати сторіночку, яка, на мій погляд, підходить під 5 завдання "Тактильність в сюжетній композиції"
Такий собі кораблик морський. Матеріали: фетр, атлас, замш, "пеноуплотнитель", шнурки-стрічки, синтапон, бусини, ЕВА піна.
Якір (ЕВА пінка) та рятувальний круг (фетр, замш, шнурівка) можна перетягувати - кидати якір в море або рятувати людей :-)
Морських жителів шила за прикладом Аллиних 
Рибка
 Восьминіг
 Дельфінчик
 Крабик
 Всі морські жителі на ниточках - щоб не загубились. Під атласну стрічку заховала бусинку, яку можна пересовувати пальчиками і "гнати хвилю" :-)

Ще потрібно відзвітуватись за третім завданням в Юлиній грі "Вииваємо літо" - "Метелики"
 Вирішила пристроїти метелика на сумочку, але зараз не маю потрібної тканини... чекатиме....

Ну, і звітуюсь про ремонт :-)))
Наразі наша кімната має такий вигляд:
 Попереду- найцікавіше :-)
До зустрічі.... 

6 коментарів:

  1. А я сразу узнала в нем котенка :) Чудесная страничка!
    с фруктами очень интересно!Засмотрелась :)
    Про ягоды..Ларис, думаю, что в следующем задании у тебя будет возможность выполнить эту задумку ;)
    Про кораблик. Все подходит :) Разнофактурность есть и почва для интересной истории тоже как по мне :) Фигурки очень забавные!.
    Ларис, хочу у тебя спросить про пенку и пеноуплотнитель. Что, как, где? Продается такое счастье? Это из стройматрериалов? Подобное видела в материалах творчества, но на Украине не могу найти.
    С продвижением ремонта тебя! Благодарна тебе, что находишь время и для проекта!
    Не болейте! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Рада, що мої задумані ягідки підійдуть в завдання :-))))
      про "пеноуплотнитель" - це швидше якийсь утеплювач (чоловік казав, що ним двері оббивав у батьків, от і лишився шматок. А ще щось подібне я знайшла в коробці чо-то з комп’ютера, чи-то з телевізора...). Чоловік каже що продається у господарських магазинах, і називається, здається "утеплитель".
      Про ЕВА-пінку - колись купила в мистецькій крамниці, підкупило мене яскравими кольорами, називається "Набір кольорових аркушів для творчості ЕВА (Флексика)". А ще прочитала, що не містить шкідливих речовин та рекомендовано для використання в дошкільних закладах. А це ж для нас - саме воно! :-)))) Думаю, що повинно продаватись і в канцелярських відділах

      Видалити
    2. Лариса, спасибо! Полезная инфо! :)

      Видалити
  2. Лариса,привет) получила конечно) Уехали к свекрови в гости, и тернет только сделали, так что в галерею добавлю наверное завтра. Бабочка у тебя ооочень красивая)

    ВідповістиВидалити
  3. Але ти креативна! І все біжить, бужить :)) Ну біжи, доробляй ремонт :)

    ВідповістиВидалити