суботу, 18 лютого 2012 р.

Ключниця, аксесуари та казкова ейфорія

Отож, по порядку.
Ключниця:
Виготовлена в подарунок колезі.
Історія така: на корпоративчик кожен мав принести подарунок з обмеженням в ціні. Складності додавало те, що цей подарунок мав підходити, як для чоловіка, так і для жінки (не відомо ж чиє ім’я ти витягнеш :-)). Зрозуміло, що я вирішила нічого не купувати, а зробити сама. Довго мучилась з вибором вишивки і зупинилась врешті-решт на нотах - дістанеться ж хористу :-)

 Виговлена з мого улюбленого льону, нотки вишиті бусинками, карабінчик на плетеній шнурівці закріпленій гудзиком зверху.

Для свого костюма на вечірку я пошила шляпку та зв’язала "митенки" (уявлення не маю як воно українською буде :-))))


  Шляпку шила так, як і циліндр для Пігвіна, тільки вже "окультурила" внутрішню сторону :-). Шляпка багатофункціональна - стрічку змінив - і під новий наряд :-)))
 А ось і мій завершений образ:
А далі - подробиці вечірки з фотографіями :-)))



Костюм Лисиці Аліси з казочки про Буратіно зібрався дуже швидко - спідничцу шила собі ще перед Новим роком (дуже люблю зимою ходити в такій - в клітинку і викроєна по-косій - зручно і тепло), светрик в мами позичила, лисячий комір - у свекрухи, + трішки макіяжу і півдня в бігудях :-))) Хотіла ще пофарбувати волосся в рижий колір, але сміливості на фарбу в мене не вистачило, а тонік з моїм темним волоссям не справився :-( - залишився лише легкий натяк на каштановий відтінок :-)
На першому фото поряд зі мною аж ніяк не Базіліо, а Пірат, за сумісництвом - мій кум, і ще за сумісництвом - чоловік моєї сестрички (Пеппі Довга Панчоха :-))))
 На корпоративчик завітали:
Нео:
 Червона Шапочка (вона ж Кума, вона ж Директор Культурно-мистецького центру університету, вона ж менеджер з проектів ГО "Культурно мистецький форум ім. князів Острозьких")
 Солоха (вона ж кума :-), вона ж керівник Молодіжного камерного хору "Елеос" - триріччя якого ми власне і святкували. Кому цікаво : про наш хор можете прочитати  тут)

 Дві жаби (які активно всіх "душили" :-))))
Пан Коцький з Кішечкою
Білосніжка:
 Розбійниця:
 Карлсон:
Котигорошко (він же "муж" :-)))) Теж костюм шився в один день - шаровари, пояс та "імітація" вишиванки (просто настрочила тасьму)
Ганстер, який потім домалював вуса і перетворився в Чарлі-Чапліна :-))))
Клоунеса
Були ще: Мишка, Вовк, Ковбой, Супермен,  але не маю вдалих фотографій
Було весело, танцювали лише під дитячі пісеньки, проводили "казкові" конкурси.... загалом, повернулися на кілька годин в безтурботне дитинство :-)))))))

8 коментарів:

  1. почну з кінця: класно ви придумали відсвяткувати триріччя хору, але ще класніше, що всі пориходили у костюмах!!!! Мене найбільше повеселив Карлсон)))
    А яка стильна ключниця!!!!А нотки на ній - живі! Ларисо, я хочу з тобою зустрітися)))) просто так :) Але коли таке станеться - не відомо...

    ВідповістиВидалити
  2. класна вечырка!! і образи у всіх і костюми прикольні!

    ВідповістиВидалити
  3. Ну дуууже весело у ва! А ти така чарівна Аліска! :))) Ну і ключниця прооосто неперевершена... Пані, ви приймаєте замовлення ? Я серйозно!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дівчата.
    Алінко, я в Київ точно найближчим часом не потраплю, так що, як будеш "В НАШИХ КРАЯХ" з задоволенням зустрінусь :-)
    Олю, я написала Вам днями на пошту, отримали? Звичайно, приймаю (принаймі доки сніг не зійде :-))))

    ВідповістиВидалити
  5. Ах, какие нотки! Интересная идея! А Алиса очень артистичная! И все костюмы на празднике очень самобытные! ))

    ВідповістиВидалити
  6. А що там всередині ключниці - немов ввісь закріплена. Чи то здалось?

    ВідповістиВидалити