неділю, 4 жовтня 2015 р.

Чим ви смакуєте осінь?

Чим ви слухаєте осінь? Ми - душевною музикою та шурхотом опалого листя...
Чим ви споглядаєте осінь? Ми - картатим пледом, яскравими чорнобривцями та теплою книжкою ...
Чим ви смакуєте осінь? Ми - терпким чаєм та запеченими в тісті яблуками...



Експериментую за своєю мультиваркою :-) Рецепт шарлотки брала тут  Смачного!

5 коментарів:

  1. Для мене теж осінь це аромат шарлотки з яблуками... А ще доця привезла у подарунок чай Карпати лісовий.. дуже смакує.. А осінь така тепла, соняшна....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми самі збираємо чебрець, бузину, липу, суничник для чаю, а ще сушу малинку та полуниці - так смачно, коли вони в гарячій воді розпарюються і додають чаєві нових пахощів :-) А шарлотку я насправді вперше пекла, але тепер майже щодня :-)

      Видалити
  2. Чесно признаюсь - шарлотку пекла вперше :-) Та моїм хлопцям так смакувало, що довелося наступного дня повторити :-) Назавтра просять знову :-)
    А осінь у нас сьогодні теж тепла стала :-)

    ВідповістиВидалити
  3. Для мене осінь це перш за все -- ЯБЛУКА !!! Я їх просто обожнюю !!! Тому, коли в повітря наповнюється ароматом стиглих яблук і духмяних степових трав -- я просто млію від задоволення :))). А шарлотку дууууже любить моя донечка -- за день з'їдає всю ! При чому пів пирога за один за раз :))). Але в мультиварці я ще не пробувала її пекти -- тому, дякую, будемо пробувати !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, я вже теж задумувалась, як то її більше пекти... От учора спекла спеціально в духовці, аби в двічі більшій формі...все одно лише на два чаювання вистачило :-)))

      Видалити