пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Марику - 2!

Так пізно пишу, тому що іменинник умудрився в свій день народження розсопливитись, а наступного дня вже з температурою, кашлем (все, як положено :-)))) обидвоє з Костиком :-(
Та не будемо про сумне, поговоримо про святкування...
Я згадала про те, що "свято наближається" за два дні до самого свята, тому все, що придумувалось - робилось дуже нашвидкоруч...
Вирішили всі страви на святковому столі оформити "по-дитячому"
(хто на дієті або має слабку силу волі - відразу прокручує в кінець :-))))
переймалась я більше приготуванням страв, аніж їх фотографуванням, тому....

Ідеї оформлення піддивилась в інтернеті та "слепила из того, что было"  :-)))
І, звичайно на фінал - тортик
 Трішки підвела мене мастика поверху торта (за 2 год в холодильнику "випустила росу" :-((()
 Незважаючи на те, що казкові герої були примітивними, та ліпилися в останній вечір, іменинник всіх впізнав і "зацінив" :-))
 А ще, замість традиційного плакату з фотографіями досягнень за минулий рік (які я зазвичай робила Костикові), цього разу в нас на стіні був такий Казковий Паровозик
Вагончики пошиті з флісу, фетру, на звороті - вискозні серветки. Прикрашені різноманітними гудзичками,
колесами від поламаних машинок :-)))
квіточками, бусинами та ін.
Для власне паровоза зробила спочатку аплікацію з флісу на вискозній серветці, а потім вирізала по контурах (для більшої стійкості деталі з флісу попередньо проклеїла клеєвою бяззю) (До речі - випробовувала новопридбаний зелений та рожевий фліс - задоволена!)

 Надалі планую цей паровозик трішки доробити (великих гудзиків для коліс в магазині не знайшлося - нашвидкоруч вирізала з картону :-)))), та повісити на вільній стіні в дитячій кімнаті з фотографіями Марика та Костика (фото можна з часом змінювати - вони вставляються в прорізні віконечка у флісі)

І на останок вам ще одне фото - іменинника "застукали" за розпаковуванням подарунків :-)
Наступного тижня чоловік буде вдома - сподіваюсь закінчити кілька робіт, так що чекайте новинок :-)


15 коментарів:

  1. Солодкого синочка з Днем народженням! Міцного-приміцного здоров'я, нових досягнень, нових веселих пригод, сміху-радості! :)


    В першій годині ночі дивитись на таку смакоту дуже небезпечно :)))))))) але я все ж мужньо все передивилась, дуже гарно оформлено, взяла собі на замітку..

    ВідповістиВидалити
  2. Лариса, поздравляю сынулю твоего с днем рождения! Желаю здоровья. Сколько вкусностей ты наделала, без слюнок смотреть нельзя.

    ВідповістиВидалити
  3. С именинником, пусть здоровеньким растет на радость папе и маме!!!
    Паровозик получился превосходным!!! Яркий, содержательный и отличное дополнение к интерьеру. Интересно, а фото можно менять в окошках???
    Очень понравилось оформление блюд) Получилось весело. И торт очень узнаваемый.

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо, Оля! Да фотографии вынимаются (флис - он же "тягучий" - вот я и вырезала окошки немного меньше, чем фотографии, и впихиваю их во внутрь :-))))

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю іменинника і таку креативну мамусю!!

    ВідповістиВидалити
  6. О, Ларисо, вітаю вашу родину з таким чудовим святом! Здоров"я діткам, любові і все буде гаразд! Ну ти, як завжди, не можеш без креативу :) Сама така :))) Страви дуже класні, мабуть, доведеться щось брати за ідею - мій "виступ" буде за тиждень - Ірині стукне 8 :) Паровозик сподобався дуже, особливо тим, що фото можна змінювати - така собі мобільна і довжелезна фоторамка :) УРА!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Давай-давай! Ой, не знаю, чим ти будеш Іринку дивуваьти - вони ж чим старші - тим вимогливіші :-))) А паровозик спочатку планувався на 3=4 вагончики, але не змогла зупинитись :-))))

      Видалити
  7. :) Так сама ще поки не знаю конкретно, чим дивувати :) Але доведеться гостей приймати, - і, скоріше за все, не за 1 раз :) Порції три намічається... Оскільки в нас місця взагалі мало, то порцію дітей поведемо в МакДональдс, вирішили таку екзотику влаштувати :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От і правильно! Я чим далі, тим більше роблюся прихильником святкувань поза домом (особливо, якщо багато гостей :-))))

      Видалити
  8. Ларисо, з іменинником!! Хай росте здоровим та розумним хлопчиком!! Все дуже апетитно!!! Пароавозик чудовий!!

    ВідповістиВидалити
  9. Поздравляю маленького именинника с такой замечательной датой!!! Радости и здоровья вам!!! И восхищаюсь маминой фантазией!!!:)))

    ВідповістиВидалити
  10. Поздравляю! Такое все вкусное) И классный паровозик)
    И не болейте!

    ВідповістиВидалити
  11. Вітаю маленького іменинника з Днем народження!!!Хай його все життя супроводжує щастя і удача!!!
    Ларисо, чекаю на твою адресу для обміну новорічними відкритками lediirina@ukr.net

    ВідповістиВидалити