неділю, 9 жовтня 2011 р.

Обіцяний тортик та нагороди

Спочатку обіцяне фото тортика (часу на фотографування було мало - гості "наступали на п’ятки", так що за якість звиняйте)

А далі - нагороди, які отримала від Алінки
 Дякую, Алінко. За правилами потрібно передати їх 10 блогам та написати 7 фактів про себе... (З передачею в мене завжди проблеми :-((( (чи-то я лінива?), так що пропоную їх забрати тим моїм читачам, у кого ще таких немає :-))
А от нових 7 фактів (перших 7 вже писала :-)) напишу:
1. Для мене завжди легше було працювати допізна, ніж встати рано-вранці (ще в університеті подруги лягали о 12-тій спати, та ставили будильник на 4 ранку, щоб довчити, а я вчила до 4-ї та лягали спати, щоб вранці довше поспати :-))))
2. Принципово не йду навчатися на отримання водійських прав, оскільки вважаю, що не зможу зосередитись лише на керуванні автомобілем (це ж поки роздивишся по сторонах, поки поговориш, поки послухаєш... і т.д.... коли вже там за дорогою дивитися :-)))
3. Влаштувалась на роботу ще навчаючись на 2 курсі університету (працюю там і досі :-)))
4. Не люблю мити посуд (хоча, коли вже почну - не спинюсь, поки все не перемию)
5. Лише одного разу в житті була на морі (минулого року) і мені сподобалось... Причому, до того переконливо заявляла, що "не хочеться мені на море", але тепер просто мрію ще туди потрапити (але "саме туди", себто в Очаків... дуже вже мені там сподобалось...)
6. Надаю перевагу "живому" спілкуванню з людьми, навіть неприємні речі намагаюсь говорити вживу, а не по телефону... Я взагалі, кажуть, "болтушка" :-)
7. Не  можу довго ображатись... Мої хористи стверджують, що я можу сьогодні накричати та за двері вигнати, а через день солістом поставити :-)
Уф! Таки "болтушка" :-)))
Дякую, що дочитали :-) До зустрічі!

4 коментарі:

  1. Торт просто супер!Дуже гарний!!!Молодець!
    Цікаво було почитати й дізнатись про тебе щось нове)
    По п.6-я теж перевагу надаю "живому" спілкуванню- й реакцію людини одразу видно,й в очі можна зазирнути)

    ВідповістиВидалити
  2. Тортик замечательный! И факты интересные!)

    ВідповістиВидалити
  3. тортик такий ніжний, як весільний!
    ...а я не здаю на водійські права, бо боюся їздити... Хоча, це дуже було б доречним

    ВідповістиВидалити
  4. торт такий, що аж слюнки на клавіатуру капають :) краса!!!
    а море... я теж море дуже-дуже люблю, особливо в комплексі із крастотами Криму, палацами Романових, горами, водоспадами біля моря... ммм... аж захотілося туди знову!
    і в пункті 2 я з Вами солідарна :)

    ВідповістиВидалити