неділю, 30 жовтня 2011 р.

Трішки всього

По-перше, до Алінки нарешті дійшла моя бандеролька з гаманцем, і я тепер можу його показати.
Зважаючи на її любов до бедриків, я вирішила зробити їй подарунок з вишивкою саме цих маленьких комашок, тим паче, що в мене була давно скачана схемка від Ірини. А так як останнім часом мене потягнуло на гаманці, то з вибором подарунка визначилась відразу :-)

 Гаманець закривається на липку стрічку (нещодавно прочитала, що не можна зберігати картки у гаманцях з магнітними застібками - воно й справді - на картках же магнітні стрічки нанесені!)
 Всередині - червоний габардин - відділення для монет, для карток та для "улюблених папірців"
 Отакий веселий гаманець живе тепер у Алінки у сумці :-)
А ще я нарешті дочекалася, поки Аліна організує обмін новорічними листівками, і відразу приєдналася
Сама ж бо я дуже люблю новорічні свята, і процес надсилання-отримання листівок. Завжди відсилаю силу-силенну листівок (отримую, правда 2-3 :-(((, а тепер є шанс отримати ще одну, надіславши :-))))
А також почала задумуватися про новорічні костюми своїм "спиногризам". В нас завжди в сім’ї була традиція власноруч шити новорічні костюми (причому, щороку інший :-)), а так як в мене лише сестрички.... то костюми моїм хлопцям не підходять :-)))) Шити треба нові :-))). А тут якраз Антоніна організовуює спільний пошив новорічних костюмів. Ну як тут не приєднатися? Для мене дуже корисно, якщо потрібно звітуватися, бо ж інакше - я буду шити в останню ніч. А якщо врахувати, що цього року я маю пошити ТРИ!!!! костюми - синочкам і племіннику, то такий контроль мені просто необхідний! :-) Матусі, приєднуйтесь!
P.S. Набір у ПІФ триває!


4 коментарі:

  1. Цей гаманець МІІІІІЙ!!! Дякую, Ларисо!!!! Він такий класний, акуратний і настрій піднімає!!! А який він місткий))) Одним словом - ШЕДЕВР!

    ВідповістиВидалити
  2. хорошенький гаманець! така кумедна вишивка з тими "сонечками" :))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже класний гаманець!!!! Я вже в Аліни ним милувалась!!! Клас!!!

    ВідповістиВидалити