пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Зберігання запасів - Коробки з матеріалами

Поки я збираю до купи фото сумочок для наступної підсумкової публікації, продовжимо нашу рубрику "Зберігання запасів"
Одного разу "псіханувши" після довгого копирсання в кладовці в пошуках чогось вкрай необхідного, я вирішила трішки відсортувати свої "багатства". Наробила ось таких коробочок. Щоб кожного разу не перевіряти усі, вирішила зроби підписи

Усілякі коробочки мені постійно приносять тато та брат (нарешті допросилася :-)) з усіляких там шурупів, гайок, цвяхів, замків і т.п.... Деякі коробочки підійшли ідеально, доробила лише кришки (розібрала одну велику коробку :-)), деякі обрізала, доклеювала.... Щоб трішки "облагородити їх зовнішній вигляд" обклеїла чимось схожим на флізелін (теж хтось приніс "може знадобиься" :-)) та додала стрічку для оздоблення. Клеїла і на ПВА, і на гарячий силікон... де як було зручніше та швидше.




Потім під руку потрапила "потріпана" коробка з-під цукерок, в якій я невеликі паперові викрійки зберігаю.... Кілька хвилин, шматок крафт паперу, клей та резинка - і маємо доволі пристойну ззовні коробку, яка не "розхристана" :-))


Попереду ще багато роботи, але найбільше задоволення приносить навіть не те, що тепер легше орієнтуватись у своїх запасах, а те, що стільки "мотлоху" виконало корисну функцію :-)))

6 коментарів:

  1. Лариса, дуже гарна ідея - перетворити непотрібне в зручну тару) Твої коробки ще й в одному стилі оформилися. Молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю! Робила їх одночасно, тому вже й в одному стилі старалася :-)

      Видалити
  2. От ніби з непотрібного, а такі класні речі вийшли! І так гарно, що ти все оформила в одному стилі. І написи.
    Ларис, ти виконала мрію багатьох рукодільниць - понаводити порядок в рукодільних запасах... :) Я теж одна з них. (які мріють той порядок понаводити) :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дяую, Оленко! Ой, там до порядку ще довго й нудно :-) Але вже хоч щось впорядковане :-)

      Видалити