понеділок, 21 листопада 2016 р.

Англія рулить :-)

Сьогодні покажу вже останні деталі комплексного замовлення для столичної мовної школи :-)
По-перше, це ще один комплект подушок
Одна - з вишитим логотипом школи...
 А друга - самі бачите :) Насправді вони такого глибокого шоколадного кольору, тільки на фото це не дуже добре видно....

По-друге, м'якенький кіт-джентльмен для наймолодших школяриків, що вивчатимуть іноземну мову. Пошитий із двох відтінків сірого флісу, розфарбований фарбами для текстилю. Кіт не простий,а з гардеробом - має кілька метеликів на зміну :-)
І власне, найбільша та наймарудніша, остання частина замовлення (до процесу над якою долучилася майже вся сім'я) - рекламний щит з фанери.
(фото з телефона, бо цей джентльмен просто жахливо сохнув... постійно грівся на теплій підлозі ванної, як істинний котяра... і в жахливу погоду пакувався в дорогу... тому, хоч так залишилось для історії :-))
Водостійка фанера, грунтована, розписана олійними фарбами та покрита спеціальним лаком, що витримує низький температурний поріг. На металевій платформі.
Ось вам і фото-підтвердження, що менший художник теж приклав свою руку до нього :-)

Дитина вже два роки просить у тата помалювати олійними фарбами, а той все не "ведеться на провокацію", а тут раптом "роздобрився" і вирішив влаштувати сину практику :-) (хоча, я підозрюю, що просто втомився від одноманітних чорних смужок :-))))

На сьогодні у мене все...
Йду готуватися до веселого святкового марафону, який чекає на нас і з вами у грудні :-)

6 коментарів:

  1. Круті ви! І школа тепер - завдяки вам - крута! ;-)
    В мене у Влада зараз період любові до Лондона, але максимум, на що я, можливо, спроможусь - декупажна картинка))) А то як почну вишивати картину, а він вже Парижем захопиться)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Алінко! Є дуже багато маленьких сюжетиків на тему Лондона... так, що ти не прибідняйся, а виший дитині червону телефонну будку на футболці, хай дитина потішитья! :-)

      Видалити
  2. Котяра шикарный - и флисовый, и фанерный, ну и подушки в тему, здорово вы, Лариса, всей семьей поработали!

    ВідповістиВидалити