суботу, 15 жовтня 2016 р.

Веселкова книжечка

Вітаю? Ну що, у кого вже сніг випав? :-)
А у мене тут розвиваюча книжечка :-)
Знову на тему кольорів. Шила за аналогом попередньої, деякі сторіночки залишились ідентичними. Змінила повністю синю, оранжеву та блакитну, трішки підкоригувала фіолетову...

Можливо, деякі ідеї стануть вам у нагоді...
Далі - більше фото...










Вже традиційно завітаю до Віки з Оксаною

8 коментарів:

  1. От я завжди дивлюсь на такі книжечки і в голові лише одна думка : " Скільки праці і фантазії тут вкладено ! " Книжечка просто супер !!! Стільки деталей, цікавинок, фактур і кольорів ! Ну дууууже класна ! Сиджу, гортаю фото туди-сюди і не можу намилуватись ! КРАСА !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти знаєш, воно й справді... я от, здається, більше 2-3 шт. на рік не пошила б... якось дуже видихаюсь після такої роботи... висмоктує все натхнення :-) Але трішки "підзарядки" знову море ідей в голові :-)
      Спасибі за такий відгук!

      Видалити
    2. Ну, конечно же, Лариса, такой большой душевный труд он не бывает легким! Книжки у тебя продуманные, многофункциональные, тем для занятий с детками можно подобрать множество. А исполнение твое я устала хвалить - оно всегда безупречное!

      Ты - разностороння мастерица и за чтобы не взялась у тебя все, Лариса, в превосходной степени получается. Всегда любуюсь твоими работами и учусь у тебя.

      Видалити
    3. Спасибо, Оленька! Мне, конечно, еще учиться и учиться :-)))Но я упорно стараюсь улучшаться :-)

      Видалити
  2. Очень классная получилась книженция!
    Все ярко, красиво.
    Осьминог на сетке понравился.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вика, спасибо большое!!! Книжку делала для совсем маленькой девочки, пришлось сократить съемные элементы до миннимума, так и родилась идея с сеткои и подвижными пуговицами :-)

      Видалити
  3. очень интересная, яркая! столько замечательных идей!

    ВідповістиВидалити