неділю, 11 вересня 2016 р.

Мішок добра

Напевно, кожна господиня намагається прикрасити своє оточення. Маленькі дрібнички, виконані натхненно та з любов'ю, роблять звичайні буденні дні яскравішими та барвистішими
Ми вишиваємо маленькі сюжетики на кухонних полотенцях, майструємо клаптикові прихватки та рукавички, плетемо мереживні серветки, шиємо різноманітні торбинки та мішечки. А якщо мішечок має розміри 40х70 см.? :-)

Це - вже справжній такий МІХ! Такий можна поставити на видному місці і любуватися (зрештою, потрібно ще й мати те місце для такого мішка  :-))
Власниця цього вишитого красеня зберігатиме в ньому цукор.... не просто насипом :-) а фасованим у різноманітної форми та розміру паперових пакетиках - колекцію цукрових пакетиків з різноманітних кав'ярень, барів та готелів :-)

Мені він нагадує якийсь казковий мішок... А ще, я просто в захваті від цих маків! Вишивати їх - одне задоволення!


4 коментарі:

  1. Супер-міх!) Гарна ідея. Ми таку свою колекцію зберігаємо в скриньці ручної роботи, подарованої в рамках обміну сувенірами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ідея цілком і повністю замовиці, моє лише виконання :-) а моя маленька колекція поміщається в коробці з-під чаю... щось я останнім часом рідко в кав'ярнях буваю....

      Видалити
  2. Я очень люблю маки, а твои рукотворные маки, Лариса, особой трепетной любовью!

    ВідповістиВидалити