вівторок, 7 червня 2016 р.

"З миру по нитці". Смачне літо

Трішки закинула я свою рубрику і тому вирішила виправитись :-)
Сьогоднішню публікацію в рубриці "З миру по нитці" присвячую смаколикам. Точніше нещодавно відкритому для себе сайту з неймовірними рецептами (від зовсім простих до надзвичайно екзотичних), чудовими порадами та надихаючими фото.
А наприкінці - трішки музики :-)

Таке собі відкриття червня - блог "зі смаком" - Andy Chef
Власне, сам Андрій позиціонує свій блог таким чином:
"Мне нравится вдохновлять людей. Если, открыв мой блог, Вы захотели что-то приготовить, поехать в путешествие или изменить жизнь, значит, цель достигнута! 
Это блог о хороших рецептах с пошаговыми фото, о секретах и кулинарных трюках, интересных книгах и нужных инструментах, путешествиях, фотографии и не только."

Особисто я осилила поки що лише розділ "Десерти" :-) В пошуках яких, власне і набрела на цей блог :-)
Вчора у нас був Полуничний Чіз-кейк за рецептом Андрія

Малину я замінила полуницею, з сиром особливо не заморочувалась і звичайний творог перетерла крізь сито. В іншому - практично слідувала за рекомендаціями (тільки значно зменшила порції, адже розбірна форма була у мене лише діаметром 14 см.)


Надзвичайно сподобалось те, що не потрібно окремо пекти корж для основи!!! Подрібнене печиво та масло - ось вам і основа :-) Тепер частіше готуватиму десерти, що вимагають пісочного коржика на дні :-)
Експеримент вдався!
Щоправда я не змогла дочекатись поки він остаточно охолоне і розрізала для фото зарано, тому трішки потекла полуниця всередині... але після ночі в холодильнику - все було ок!
Десерту в діаметрі 14 см. нам цілком вистачило на 4 особи до чаю.
Хоча, ніде правди діти, якби було більше, навряд чи шматочок залишився б :-))))
Раніше пекла торт "Червоний оксамит" - теж вдався на славу (хоч і не червоний за відсутності барвника :-)). Такий "мокренький", як я і люблю :-)
Сьогодні у нас буде Клафуті з полуницею. А чим зараз ласуєте ви?

А на завершення поділюся ще одним червневим відкриттям - квартет "Акорд" з Тернополя

Отак буває: сидиш собі вечірком, користуючись відсутністю дітей, ласуєш морозивом з шоколадною стружкою та попиваєш власноруч приготований безалкогольний "Мохіто"... однією рукою клацаєш комп'ютерною мишкою... і раптом.... натрапляєш на неймовірний квартет!
До цього дня була переконана, що окрім голосу свого чоловіка, я закохана лише у два чоловічі голоси... а ні! Тепер ще цілих чотири додалося до списку

До зустрічі :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар