понеділок, 2 листопада 2015 р.

Вишиванки: традиційна та сучасна

Якось так складається, що я, ніби, й вишиваю вишиванки (проте лише собі та рідним)... а сфотографувати все ніяк... От s з цією так трапилось... насправді готової вишиванки я ще й не бачила, бо вишивала швидше по зметаній викрійці, але спробувала якось вкласти і зробити таки фото для архіву :-)
 Вишивку компонувала з різних схем. Неймовірно подобаються мені ці трояндочки, чудово пророблена схема!
Якщо попередня вишиванка була більш-менш традиційною (хоча б за кроєм), то наступна - швидше сучасна блуза з вишивкою :-)
Її вже робила собі, але фото так і не спромоглася нормальні влітку зробити... А так, як чекати наступного літа я не збираюся, аби показати її в блозі, то віднайшла в архіві якісь поганенькі фото, аби було видно хоч трішки
 Комбіновано горошкову бавовну з білим льоном, на якому виконано вишивку за авторською схемою
 Якщо комусь потрібна схема, то користуйтесь :-)

Між іншим, фото з останнього мого виступу з хором Острозької академії... внаслідок скорочення штату, з 1 листопада я - безробітна :-) Так що, часу на творчість в мене тепер буде ще більше :-))

21 коментар:

  1. Первая блузка потрясающе красивая! Роз очки такие яркие, душистые! За схему спасибо! Жаль, что так с работой сложилось, но творчество радует!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое! Я как-то не очень жалею, что времени больше стало :-)))

      Видалити
  2. Вишиваночки чудові, особливо друга (сучасна, стильна, грайлива трішки).
    Бажаю тобі багато нових замовлень, нехай у творчості складається все так, як ти плануєш!

    ВідповістиВидалити
  3. О, така крута блуза!!!!! Ларисо, Ви умнічка! На рахунок безробітності.... Колись у мене задзвонив телефон, а там сумна подруга, що мало не плаче, жаліючись на звільнення. У листопаді їй видали привселюдно статуетку кращого співробітника року, а на початку січня звільнили за скороченням... Тоді вона не знала, що робити... Я її заспокоювала як могла, і сказала, що ще невідомо якою радістю обернеться для неї це звільнення. Через 9 місяців вони відкрили свій бізнес з сестрою у Рівному. Тепер у них крамниця товарів для рукоділля, і два сімейства займаються тою справою, до якої страшенно лежить душа. Моя подруга розробляє схеми по фото на продаж, вишиває. Невеличке захоплення стало приносити прибуток двом сім'ям. Бо її чоловік через півроку після її звільнення теж звільнився (щоправда за власним бажання) ) А вона ще й завагітніла. Уявляєте собі, двоє звільнених і вагітність )) Так що не переживайте, часом не видно сонце, бо воно ховається за черговим крутим поворотом життя. Тож нехай цей життєвий віраж принесе Вам позитивні зміни!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ух, цілий трактат :-) Дякую! За компліменти та побажання!
      А стосовно роботи я практично й не засмутилась... якось складно мені було останні два роки, тим паче, що я пропрацювала 14 років без перерви на декрети.... Напевно, видихалася :-)))
      Так що тепер з задоволенням працюватиму на себе :-) Та й сім'ї більше часу зможу приділяти....

      Видалити
  4. Вишиваночки неймовірні ! Перша така ошатна, святкова і тендітна ! А друга -- сучасна, елегантна і водночас грайлива ( особливо цікаво виглядає поєднання горошку і вишивки ).
    А на рахунок роботи не засмучуйся ! Я он спеціально з роботи пішла заради рукоділля :))). Дохід не менший та ще й насолода від улюбленого заняття в затишному сімейному гніздечку, де все прибране, наготоване, на все вистачає часу. А з твоїми золотими руцями, яскравою фантазією і завзяттям, взагалі можна не хвилюватися за роботу ! Все буде добре !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я особливо і не хвилююсь за роботу :-) Просто півжиття була, а тепер - нема.... нове відчуття :-))) Ніхто не вірить, що я не засмучуюсь! :-)
      І спасибі за компліменти вишиванкам! :-)

      Видалити
  5. Яка гарна горошкова кофтинка! Перша теж дуже нарядна, та акуратна, але друга - просто краса! Тобі дуже до лиця!
    А с приводу роботи - щось знайдеться, а якщо ні, то знайдеться трохи пізніше! Проте буде більше часу дл яродини та улюбленої справи!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі!!!!
      А роботу я наразі принципово не шукаю - хочу відпочити та попрацювати "на себе" :-)

      Видалити
  6. О, так нас ожидает много-много красоты! Ты меня, Лариса, вдохновляешь!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Чарівні вишиванки! Троянди і справді дуже гарно пророблені!
    А щодо звільнення, то може і справді на краще. Моє звільнення 3 роки тому привело мене до нової улюбленої роботи ).

    ВідповістиВидалити