неділю, 14 квітня 2013 р.

Поговоримо? :-))

Я все сподівалась, що мене мине ця гра :-)))) Не тому, що не подобається, не тому, що не хочу писати, просто це ж потрібно з думками зібратися... написати щось суттєве, а не два слова :-))))
Але Віка справедливо вирішила, що досить мені вже відмовчуватись :-)))
1. Как Вы думаете, стоит ли хендмейд превращать в профессию ? 

На це запитання, напевно, однозначної відповіді не може бути. Я, особисто, не можу без стабільного доходу. А поскільки зараз в нашій сім'ї так склалося, що моя зарплата вдвічі більша за чоловікову, то не можу відмовитися від роботи.. тобто, виходить у нас чоловік "по призванию" працює, а я заради грошей :-))) Хоча.... мій характер, напевно не дозволив би мені займатися чимось одним весь час. Як подумаю, у мене ж завжди було кілька занять... Паралельно з основною роботою я завжди мала якесь сумісництво, лише після народження другого синочка відмовилась від усіх додаткових робіт (можливо тому, що вже зайнялася рукоділлям всерйоз :-))))
P.S. Порівняйте - на фото: зліва - моя робота, справа - рукоділля :-))))

2. Жена, мать и творческая личность совместимы? Или что победит? Быт(читай "муж") или творческое начало? 

Як на мене - все може гарно разом співіснувати. В дитинстві завжди заздрила дітям, у яких батьки були представниками творчих професій, оскільки вони могли з ранніх років доторкнутись до мистецтва зблизька, так би мовити. А зараз розумію, що починаю заздрити своїм дітям (коли старший з гордістю розповідає, що співав у мами в хорі, або "піарить" мої вироби :-))))) Чоловік у мене теж особистість творча, тому ми розуміємо одне одного. У нас вдома немає поділу чоловічої та жіночої роботи. Себто чоловік успішно миє посуд і готує (його страви користуються навіть більшою популярністю у дітей :-)))))), а для мене не становить особливих труднощів скопати город, нарубати дров...
і якщо вже потрібно ставити щось на ваги, то в мене швидше з іншого боку творчості не чоловік, а діти :-)))

3.Вы бы хотели иметь собственную мастерскую? В каком цвете? Стиле?
Так! Так! ТАК!!!!! Відкрию вам один секрет: чоловік пообіцяв мені в нашій пристройці одну кімнату під мою майстерню!!! Причому сам запропонував :-))) Так що я вже тихенько піддивляюся собі всілякі ідеї по благоустрою :-)) Хоча це ще не скоро... нам би коробку цього року вивести та накрити... але стимул вже є :-)))))
Не можу однозначно сказати про стиль та колір, бо коли ще це буде, в  моїй голові все 150 раз зміниться... зараз, наприклад, хочеться біло-зелених кольорів :-))))


Уф! Не передаю далі, бо вже й не знаю, кого воно ще не зачепило :-)))

А ще хочу показати подаруночок, який я отримала від Світлани в рамках весняного обміну 
 Тепер в мене в домі буде пахнути давандою!!!!!! :-))

Ще була машинка моїм хлопцям, але вона одразу потрапила до рук власникові та я вже не мала на неї ніякого права, навіть на фото :-))))))
Хочу подякувати Світлані за тепло та приємні емоції, які прибули у наш дімм разом із подарунком!!!

6 коментарів:

  1. Як цікаво почитати такі розвернуті відповіді і дізнатись ще щось новенького-цікавого)) Виявляється що в нас на цей рік однакові плани на будиночок - коробка і накриття)) а ще дякую за підказку з кольором, я теж таке поєднання люблю, особливо зелені зараз не вистачає)) та й взагалі всі відповіді я к про мене, буває ж таке))
    І вітаю з гарними подаруночками, такі гудзички смачні))

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, Ларис - так тепло відповіла - в мене відчуття, як за чашкою чаю посиділи! :))))
    Щиро бажаю, щоб майстерня потихеньку стала і реальною і такою як до серця... А ще здивована твоїй різносторонності - і творчість, і енергійність, та ще дрова порубати :)))))))))))))))))))
    Вітаю з чудовими подарунками! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Интересно узнать некоторые интересные подробности :)))))
    Удачного вам строительства! И береги мужа, он у тебя молодец! Для увлеченной мамы порой так важно чтобы кто-то помог в готовке, по себе знаю.
    И ты была права в похожести)))) Я могу траву косить, и не скрою мне очень нравится это занятие)))Наверное из-за запаха :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Ларисо за відповіді, цікаво було почитати і стільки позитиву! Подаруночки солоденькі :)

    ВідповістиВидалити
  5. О, і ти долучилася:) Я теж не передавала далі, бо здавалося, що вже просто будуть роздратовані:) Сподобалась розмова:) У кожного є своє бачення, розуміння того чи іншого, але як цікаво дізнатися про це! Вітаю з подаруночками і запахом лаванди. Моя вже підростає :)

    ВідповістиВидалити